I lager.

Patton, Premium Kamado 21, med tillbehör

12 990 kr

Patton, Premium Kamado 21, 

Rejäl Kamado grill, perfekt att göra måltider till hela familjen på!

I paketet ingår följande:

  1. Patton Premium Kamado 21
  2. Patton Rotisserie för Kamado 21" / ø 47 cm
  3. Patton Funktionellt Grill System 21" / ø 47 cm

Grillexpert erbjuder ett exklusivt paketpris för Patton Premium Kamado 21, Funktionellt Grill System 21" och Patton Rotisserie för Kamado 21". Förgyll sommaren med en Patton Premium Kamado 21 som är tillverkad av keramik i toppklass. grillen är en exklusiv, prisvärd och mycket högkvalitativ med keramik i toppklass, som består av en botten som är dubbelisolerad med en inre eldstad som är 2-delad för att ge maximal effekt när du grillar. Locket är tjockt och paketerar värmen inne i grillen på ett fantastiskt sätt. Locket har även två små lampor som fungerar utmärkt på kvällskvisten när det börjar skymma och du behöver lite extra ljus för att se varje detalj.

Du kan enkelt justera värmen genom topp- och bottenventilerna för att får den perfekta temperaturen i grillen. Low & slow-bbq funkar perfekt med Patton eftersom du kan justera så du får en låg och jämn temperatur.

Patton Premium Kamado 21 har även integrerad termometer som består av 3 st probes som enkelt ansluts via Bluetooth. 

I prispaketet ingår ytterligare två produkter: Dels Funktionellt Grill System 21", tillverkat av rostfritt stål och ger dig en komplett grillupplevelse. Det funktionella grill systemet har ett flexibelt grillgaller som du kan vika upp och lägga ner kol i samt  deflektorplattor. Men även Rotisserie för Kamado 21" som underlättar för att tillaga t.ex. hela kycklingar, stekar mm. Maten blir alltid saftigare när du tillagar det på rotisserie eftersom att det "öser" sig själv.

Grillens diameter: 21" eller 47 cm 

Grillens vikt: 80 kg