Om Oss

OM OSS


Tilahome.se tillhör företaget Fågelskrämma Sverige AB (som även äger hemsidan www.Fågelskrämma.se, www.Skadedjursprodukter.se och www.grillexpert.se )


Kundpolicy: Våra ambitioner är att hålla en 100% servicenivå och ha enbart nöjda kunder. Kunden kommer alltid i första rummet eftersom nöjda kunder är grundförutsättningen för att ett företag ska kunna existera. Vi hoppas därför att du hör av dig till oss med såväl positiva som negativa synpunkter. Din åsikt är viktig för oss!


Företagets historia: Det startade 2012 när jag skulle börja odla Amerikanska blåbär och fick stora problem med att fåglarna tog det mesta av skörden. Jag testade mycket från uppstoppade ugglor till cd-skivor men inget fungerade riktigt bra. Då köpte jag två olika fågelskrämmor med spö vilket visade sig vara lyckosamt, och jag märkte att det fanns ett behov för sådana produkter på marknaden. Två år senare hade jag startat företag, gjort en egen hemsida, och skaffat en agentur hos den ledande leverantören av fågelskrämmor i Europa. Med åren har kundkretsen blivit större och innefattar inte bara privatpersoner utan även många företag, lantbrukare, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, kommuner, golfbanor m m Produktsortimentet har dessutom utökats med fler produkter mot fåglar, och en mängd giftfria produkter mot andra skadedjur. Efter ytterligare några år i branschen fick jag vid en resa till Portugal kontakt med en  leverantör av vedeldade pizzaugnar. Lite senare fick jag även kontakt med leverantörer i Italien och andra delar av Europa, och har därefter valt ut de bästa på marknaden. / Tobias Rydberg (VD)


Ring oss gärna för feedback, förslag till nya produkter eller om du kanske t o m skulle vilja bli återförsäljare, tel 042-213800