I lager.

Ultrason X är världens första ultraljud repeller

11 900 kr

Har ni testat allt och blir fortfarande inte av med fåglarna på tex ert lager ?? Då är detta produkten att testa. Upp till 400 m2

Ultrason X är världens första ultraljud repeller speciellt utformad för året runt användning i utomhus och semi-slutna områden. Enheten fungerar genom att skapa ljudvågor som ligger över gränsen för de flesta människors hörsel, som effektivt blir av med fåglar samtidigt som man behåller en bekväm miljö för människor. Denna elektroniska fågelåtergivare är idealisk för bensinstationer, parkeringsplatser, lager, uteplatser och mycket mer!


Med ett intervall på upp till 3 600 kvadratmeter kommer ljudet från Ultrason X att irritera och larmfåglar, gnagare, fladdermus och andra skadedjur utan fällor eller kemikalier. Fyra kraftfulla högtalare avger en frekvens som är tyst hos de flesta människor, men kommer att få olägenheter att lämna och hålla dem borta!

Ultrason X är fullt programmerbar och väderbeständig. Den bekväma och flexibla täckningen gör den perfekt för små bostadsområden som balkonger eller uteplatser och stora kommersiella utrymmen som parkeringsplatser eller butiker.


  • Underhållsfri
  • 100 meter högtalarkabel per högtalare
  • Fyra högtalare för målinriktat ljud
  • Styrenheten kan monteras var som helst
  • Väderbeständig låda och högtalare