SANTORINI IP20 TAKPENDEL

3 189 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Formgiven av Sputnik Estudio, 2018

Santorini inomhus takpendel är i mycket vacker och samtidigt nyskapande design som passar in i alla hem - det fina med lampan är att den kan användas i just det rum där du saknar belysning.

Formgivaren har hämtat inspirationen från de små lanternorna som man ofta ser på gamla fiskebåtar.

Santorini takpendeln har ett otal av kombinationsmöjligheter, man kan med fördel kombinera färgerna om man har fler lampor i de olika färgerna ljusrosa, ljusgrön, sand eller offwhite. Likaledes är det individuellt om skärmarna vänder upp- eller nedåt, och därmed kan man välja om det skall vara direkt eller reflekterande ljus.

Takpendeln kan användas på många sätt, de kan antingen hänga för sig själva, eller tillsammans med fler takpendlar i olika färger. Man kan även hänga den på en krok på väggen, som en vägglampa, eller på en golvarmatur, som en golvlampa. Möjligheterna är många, endast fantasin sätter gränserna.

Santorini inomhustakpendeln kommer från lampserien Santorini, som består av en utomhus lampserie med en pendel, vägglampa, taklampa och en golvlampa med samma vackra glas och skärmar i färgerna grå, senap och vit.


E27 LED Max 8W - H 25,8 cm. x Ø 21,2 cm. Sladd 2 m.