Arigato 2 Taklampa

5 585 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

 Arigato 2 taklampa AR-C2 med 2 skärmar                                                            

Formgiven av Grupa Products, 2015
Arigato 2 är en mycket funktionell taklampa i stilren utformning, med många användningsmöjligheter.
Arigato 2 taklampa har två justerbara armar och två lamphuvud som kan rotera, och därmed kan man enkelt rikta ljuset i den riktning man har behov av, vilket gör att Arigato 2 kan användas på riktigt många ställen - exempelvis i köket över köksbordet och matbordet, samt som arbetslampa över arbetsbordet och på kontoret - endast fantasin sätter gränser. När man inte har behov av ljus, kan man enkelt fälla ihop Arigato 2 ända upp till taket - så justerbar är den.
Ljuskällorna i Arigato 2 är dolda med en bländare så att ljuset reflekteras från dess vita insida, vilket ger mycket fint bländfritt och diffust indirekt ljus.
Arigato 2 taklampans ram är av stålrör, medan dess två lamphuvud är framställda i aluminium. Taklampan fås i vit och svart, och det är möjligt att få en mindre Arigato takmodell, med endast en justerbar arm, om man skulle vilja ha det.
Den funktionella Arigato lampserien från kroatiska Grupa Products består av en takpendel, 2 olika modeller av bordslampor, golvlampor, vägglampor och taklampor.

Betala gärna med Klarna som ni sen kan delbetala produkten med eller om
ni väljer att betala den inom 14 dagar så är det avgiftsfritt.

      Arigato 2 taklampa AR-C2 med 2 skärmar                                                               

Produktinformation2 x E27 max 70W - arm 2 x L 35 cm. bas arm L 14 cm. skärm Ø 22,8 cm.