MORA / TÜV, Bords-eld med glas på 4 sidor för säker användning,

2 490 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

MORA / TÜV, Bords-eld med glas på 4 sidor för säker användning, (OBS! inkl frakt)

Mått: 200x200 mm (eldplats diam 80 mm)

Höjd: 328 mm (sockel 128 + glas 200) 

Höjd inkl släckare 574,5 mm

För bioeldstäder finns det inga gränser, sådana enheter kräver inte komplicerad installation eller anslutning till skorstenen, de är lätta att installera och använda. De kan placeras både i ett rymligt hus eller i en mindre lägenhet. Bio eldstäder är också en utmärkt lösning för inredning. Det stora utbudet av produkter gör det möjligt att använda dem till de mest originella idéer man kan tänka sig. 

Man använder flytande ekologiskt bränsle (Bio Etanol), vilket resulterar i riktig ELD och naturlig VÄRME. Den höjer temperaturen upp till flera grader Celsius, beroende på flammans höjd och storleken på insidan. 100% genererad värme skickas vidare till rummet. Häll bara biobränslet till den nivå som markeras i behållaren. Det är möjligt att släcka lågan när som helst. Kom ihåg att ventilera rummet där den är belägen. 
Fristående, behöver inte monteras, för att placeras någonstans. Det räcker att montera elementen som läggs till i förpackningen i enlighet med bruksanvisningen.  

KVALITETSGARANTI: Bio eldstäder är gjorda av högkvalitativa material. Produktionsprocessen utförs enligt världsstandarder, vilket bekräftas av erhållen ISO 9001: 2015-certifiering.  
FOKUS PÅ SÄKERHET: Produktionsprocessen för bioeldstaden övervakas av TÜV Rheinland Polen - bioeldstaden har det tyska säkerhetsintyget TÜV. Den TÜV-certifierade behållaren har en extra specialkammare som förhindrar bränslespill vid oavsiktlig överfyllning av tanken. Den har också en maximal bränslenivåindikator. Absorberande insats placerad i mitten av behållaren minskar bränsleförbrukningen och skyddar mot spill av biodrivmedel vid lutning av enheten. Dessutom har biobrasan utrustats med ett glas, vilket ytterligare ökar säkerheten vid dess användning.