I lager.

Prime Box, eldstad inomhus etanol

34 031 kr

PrimeBox är en revolutionerande frittstående bio spis som passar alla typer av utrymmen, eftersom det inte kräver någon montering eller installation. För maximal användarvänlighet kan kaminen användas med den intuitiva kontrollpanelen eller en handhållen fjärrkontroll.

Vill ni ha någon underbar eldstad med etanol eller gas ute eller inomhus så titta gärna in till tillverkarens hemsida. Vi har tillgången till alla deras produkter så tveka inte att titta in på https://www.planikafires.com/.  Efter det så bara hör av er till oss så hittar vi er Planika produkt.

 PrimeBox är en fristående etanolpanna utan några hårda anslutningar. På grund av den patenterade BEV Technology ™ produceras ingen rök, lukt eller aska under förbränningsprocessen. Det är den perfekta lösningen för lägenheter och utrymmen där installation av traditionella eldstäder inte är möjligt.PrimeBox är ett utmärkt komplement till alla inredningar.

PrimeBox har framgångsrikt testats och certifierats av OMNI-laboratorier i enlighet med UL-standarderna. Fördelen som gör PrimeBox ovanligt är det faktum att det är fullt bärbart. På grund av sitt enkla utseende kan eldstaden placeras praktiskt taget överallt. Enheten behöver ingen skorsten eller speciell ventilation. Det handlar bara om en fantasi där naturliga flammers skönhet kommer att beundras. 

Betala gärna med Klarna som ni sen kan delbetala produkten med eller om
ni väljer att betala den inom 14 dagar så är det avgiftsfritt.